Spørgsmål og svarHvad gør jeg, hvis jeg ikke har haft mulighed for at flytte mit køretøj pga. havari?
Allan Sønderskov DarréAllan Sønderskov Darré Staff asked 3 år ago

Hvis dit køretøj er placeret på parkeringspladsen på grund af havari, anbefales det at man først tager kontakt til parkeringsselskabet der er tilknyttet området. Såfremt du ikke kontakter dem, eller de mod forventning ikke ønsker at være behjælpelige, er der alligevel en måde hvorpå din afgift kan blive annulleret.

Hvis du i dette tilfælde modtager en parkeringsafgift, skal du inden betalingsfristen fremsende en kopi af kvitteringen fra Falck eller anden autoriseret autohjælp. Denne kvittering dokumenterer overfor parkeringsselskabet, at der er ydet autohjælp til dit køretøj og at køretøjet er blevet afhentet etc.

OBS: Er dit køretøj havareret på parkeringspladser hvor der er krav om betaling, skal der købes en p-billet/foretage registrering af køretøjet, så du på denne måde efterkommer de skiltede regler for parkering, og dermed undgå at få pålagt et kontrolgebyr.
Bemærk: Det er ikke tilstrækkeligt at placere en seddel i frontruden om, at køretøjet er havareret. Derudover er et tændt havariblink ej heller tilstrækkeligt til at der kan parkeres i strid med de skiltede regler og bestemmelser.

Your Answer

3 + 10 =