Q-park kontakt

Q-park kontakt

Et af de mest forhadte parkeringsselskaber i Danmark

Q-Park Denmark A/S er et af de største parkeringsselskaber i Danmark, og udskriver dagligt mange hundrede parkeringsafgifter. De har en score på 1.2 på trustpilot, flere hundrede dårlige anmeldelser.

Q-park kontakt
Anmeldelser af Q-park på trustpilot

Som det fremgår af ovenstående anmeldelse, så bliver mange af afgifterne givet på et grundlag som betyder at afgiften med den rette vilje vil kunne annulleres. Det er dog langt fra alle der vil køre sagen videre i parkeringsklagenævnet, hvilket bl.a. skyldes at deres hjemmeside føles besværlig, og afgørelsen i flere tilfælde kan tage op til et år.

Hvordan klager jeg til Q-park?

Du kan klage til Q-park via dette link: https://www.q-park.dk/da/kontrolafgifter/klageformular/. Du skal være opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at klage til Q-Park telefonisk.

Q-park kontakt

Du skal ikke blive intimideret af, at selskabet allerede her ligger skylden over på dig. Alle klagemulighederne starter med “Du har … [f.eks. overtrådt en parkeringsregel]” i stedet for “Parkeringsvagten mener”, hvilket højst sandsynligt er til for at stoppe dig med at klage.

Q-park kontakt

Du bliver herefter bedt om at opfylde ovenstående felter. Parkeringsselskabet er forpligtet til at sætte din parkeringsafgift i bero når du klager. Det betyder, at du ikke må modtage rykkere mens du venter på parkeringsselskabets svar.

Brug vores standardtekst

Vi anbefaler dig, at du i tekstfeltet indsætter den tekst, der står nedenfor, og herefter afventer deres svar. Du skal huske, at parkeringsselskabet er forpligtet til at ”sætte din sag i bero”. Det betyder, at de ikke må sende dig rykkere før de har behandlet og svaret på din klage.

Til EuroPark,

Jeg har d.d. modtaget en kontrolafgift, hvilket jeg stiller mig uforstående overfor. Jeg mener, at afgiften er pålagt på et urigtigt grundlag, og jeg bestrider derfor afgiften. Jeg skal derfor udbede mig alle oplysninger, fotos, skitser mv., som I har for den påståede forseelse.

Mvh

……..”

Hvordan får du afgiften annulleret?

Der er flere forskellige regler som parkeringsvagten skal overholde, og når du får tilsendt alle oplysninger, så har du mulighed for at se hvor vagten har begået fejl.

De største fejl du kan se efter:

  •  Parkeringsvagten har ikke taget billeder af din parkering.
  •  Parkeringsvagten har skrevet den forkerte nummerplade ned, eller taget billeder af den forkerte bil.

Vi anbefaler dig også at tage billeder af indkørselsskiltet på den parkeringsplads hvor du har fået en afgift. Vi har fået flere afgifter annulleret på baggrund af at indkørselsskiltet til parkeringspladsen manglede, eller var dækket af f.eks. blade. Læs mere HER.

Når du har udformet din klage, så skal du indsende din klage til Q-Park via samme link ovenfor, eller via din mail hvis du modtager deres svar her.

Jeg får afvist min klage

Du skal ikke blive slået ud af at Q-Park afviser din klage. Det er vores erfaring, at de fleste parkeringsselskaber automatisk afviser din klage. Dette gælder ligegyldigt om parkeringsafgiften er givet korrekt eller ej. Vi anbefaler dig her, enten at lade os stå for sagen, eller kører sagen i parkeringsklagenævnet.

Du kan læse mere om hvad vi gør HER. Du kan læse mere om parkeringsklagenævnet HER. Det koster 175,- kroner at kører sagen i parkeringsklagenævnet, hvis du benytter os, så betaler du ikke for dette. Du skal ligeledes ikke betale før vi har fået annulleret din afgift.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Efterlad en kommentar

Læs mere