Om os

Din nemme vej til retfærdighed

Hvem er vi?

Vi er et team bestående af energiske jurastuderende, som mener at parkeringsselskaberne er blevet for grådige og ofte uretfærdige når de afgiver parkeringsbøder. Vi har en passion for retfærdighed, og denne passion fik benzin på bålet efter flere gange, at have modtaget en parkeringsbøde på trods af, korrekt betaling for parkeringen, og flere minutters nærstudering af parkeringsskiltet ved siden af bilen, samt overholdelse af reglerne i øvrigt. 

Oplevelsen af besværet med at komme i kontakt med de private parkeringsselskaber, for herefter at blive mødt med ubesvarede mails og standardbeskeder, virkede som en uretfærdig kamp, hvor det kun er de mest stædige og vedholdende personer, der kan vinde i sidste ende. 

Det fremgår af programmet Kontant: “Plukket af parkeringsselskaberne” at bilisternes organisation, FDM, sidste år modtog 1300 klager vedrørende P-afgifter, hvilket er en fordobling på bare fem år. Flere medvirkende bilister i programmet fik efter programmet annulleret deres p-afgifter, hvilket med al tydelighed viser at parkeringsselskaberne strækker den lige til grænsen.

Hos Jur Nordica er vi bevidste om, at det er de færreste, der kan overskue besværet med en klagesag, når det handler om et så “lille” beløb som knap 600 kr. i nogle tilfælde. Men er det retfærdighed? Det synes vi ikke. 

Det er her vi kommer ind

Vi gør en forskel, ved at tage os af de sager, som almindelig vis vil blive afvist af advokater og jurister. Dermed sagt, er der ikke nogen sager der er få små til os, og ingen uretfærdighed bør gå uset hen. Vi har udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at gennemskue, om den parkeringsbøde der er givet er retfærdig, eller bør klages over. Via dette system, står vi klar til at tage kampen op med parkeringsselskaberne på dine vegne, med paragrafferne i ryggen! Vi har samlet retspraksis fra flere hundrede domme og afgørelser, hvor vi herefter har prædefineret over 100 sager. Vi har på denne baggrund mulighed for at vurdere din sag ud fra de bedste betingelser. 

Det er vigtigt for os, at gøre verden til – et bare lidt – bedre sted at være, og vi er bevidste om, at det er de små ting i hverdagen der oftest danner udfordringer. Vi er her for dig, det er et princip!