Lommejuristen

Kompetent juridisk vejledning altid lige ved hånden

Lommejuristen

Hvad gør vi?

Adgang til juridisk rådgivning er generelt både dyrt og tidskrævende. Derudover kan det være vanskeligt at finde den rigtige advokat. Af disse grunde er tærsklen for hvornår vi kontakter en advokat ret høj. Selv hvis folk går til advokater ved større sager, så forbliver deres daglige juridiske spørgsmål og mindre sager uadresseret det meste af tiden.

Vi i Jur Nordica har besluttet at ændre det. Til dette formål udvikler vi et unikt og revolutionerende produkt. Lommejuristen er en juridisk chatbot, der giver dig hurtig og nem adgang til juridisk rådgivning og udkast til de nødvendige juridiske papirer.

Lommejuristen hjælper med:

Få hjælp med dine juridiske problemer overalt og på alle tidspunkter af døgnet

Undgå dyre advokater, jurister og eventuelle sagsomkostninger

Få udarbejdet dine juridiske kontrakter automatisk

Vores teknologi

Vi bruger avanceret AI-teknologi til at gøre Lommejuristen smartere hver dag. Dette inkluderer NLU (naturlig sprogforståelse) og avancerede maskinlæringsalgoritmer, der giver Lommejuristen mulighed for at registrere brugerens formål og bestemme, hvordan man reagerer tilstrækkeligt.

Lommejuristen

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os nu!

Har du nogle spørgsmål vedrørende Lommejuristen? Du skal ikke tøve ved at udfylde spørgskemaet. Vi venter på at høre fra dig!

Luk menu
Close Panel