Vi står klar til at hjælpe dig

Send os en mail.

Artikler

Vi har skrevet mange forskellige artikler. Det kunne være at du fandt svar på dit spørgsmål i en af disse.

Fællesskabet

Vi har flere brugere, som aktivt stiller spørgsmål, og giver svar, på vores facebook side.

Almindelig spørgsmål

Ja, når du udfylder vores spørgeskema, så vil kontrolafgiftnummer være det samme som løbenummer. Det vil altså sige nummeret der står i toppen af din parkeringsafgift.

Sagsforløbet er, at du starter med at sende din sag ind via vores spørgeskema (https://parkeringsafgift.dk/artikler/).  Vi foretager herefter en vurdering af om du har mulighed for at få annulleret din afgift.

Hvis der kan klages over din afgift, så sender vi dig herefter et tilbud om at overtage din sag. Vi står herefter for alt arbejde, og betaler bl.a. gebyret på 175,- kroner til parkeringsklagenævnet, som du herved slipper for.

Du betaler først når vi vinder din sag. Din pris er afhængig af prisen på din afgift. Dette kan læses under punktet “priser”.

Vi har ingen skjulte priser. Når du indsender din afgift, så får du en gratis vurdering.

Vi spørger dig herefter om vi skal klage over din sag, hvilket er noget du kan acceptere. Hvis du acceptere, så betaler du først når vi har fået annulleret din afgift.

Ja, vi svarer alle der indsender en sag til os over mail. Der går normalt 48-timer fra du har indsendt sagen, til at du modtager et svar fra os.