Apcoa kontakt

Apcoa kontakt

APCOA PARKING Danmark A/S

Apcoa er på nuværende tidspunkt det største parkeringsselskab i Danmark med en bruttofortjeneste på over 118 millioner kroner. De administrere over 140 parkeringspladser, og det er derfor rimeligt at antage, at de giver det største antal parkeringsafgifter i Danmark om året.

I 2013 skiftede EuroPark navn til Apcoa Parking, og blev derved tættere knyttet til moderkoncernen. Det er EuroPark der varetager henvendelser over parkeringsafgifter.

Det er ikke muligt at kontakte APCOA telefonisk, men du har mulighed for at sende dem en mail med din klage. Så hvordan nedenfor.

Apcoa Parking giver ikke medhold

Det er vores erfaring, at Apcoa ikke giver medhold når du klager til dem, uanset hvor god din argumentation er. Det er derfor vores anbefaling, at du som minimum indsender din klage til os HER, hvorefter vi foretager en gratis uvildig vurdering af, om du har mulighed for at få annulleret deres afgift ved parkeringsklagenævnet.

Vi har hjulpet flere bilister med at klage, og få afgiften annulleret, på trods af at bilisten i første omgang blev afvist af selskabet.

Apcoa kontakt
Anmeldelse af Apcoa

Se hvordan du klager

Deres hjemmeside kan være svær at finde rundt på. Det er ekstra forvirrende, at når du endelig finder siden hvor du kan klage over din afgift, så videresender de dig til Europark.

Apcoa kontakt

Du bliver herefter videresendt til Europark.

Apcoa kontakt

Du kan spare besværet, og klage direkte ved at trykke på dette link: https://europark.dk/henvendelse/.

Du skal være opmærksom på, at Europark kun tillader at din klage er på 250 tegn. Dette er under al kritik, og efterlader dig med meget begrænset plads til at skrive dine argumenter for, hvorfor de skal annullere din afgift.

Apcoa kontakt

Du har heldigvis mulighed for at vedhæfte en fil. Du kan derfor lave din klage om til et PDF dokument og vedhæfte denne ved at trykke på “vælg filer”.

Hvis du ikke har mulighed for at lave din klage om, så kan du bruge nedenstående tekst som du kan indsætte i kommentaren.

“Jeg har modtaget en parkeringsafgift. Jeg mener at afgiften er givet på et urigtigt grundlag, og jeg ønsker derfor at få tilsendt alle oplysninger, billeder, skitser mv. som i har for den påståede forseelse.”

Selskabet er herefter tvunget til at sætte din sag på standby, hvilket betyder at du ikke må modtage en rykker for manglende betaling, før selskabet har svaret på din besked. Klagen gennem deres hjemmeside giver dig også mulighed for at sende din samlede klage, hvis du modtager svaret på mail.

Hvis ikke du modtager svaret på mail, så skal du gå ind på deres hjemmeside igen, og skrive nedenstående tekst.

“Jeg bestrider parkeringsafgiften, og ønsker at få oplyst en mail, hvor jeg kan indsende min klage”

Hvad hvis de afviser min sag?

Du skal ikke give op hvis Apcoa afviser din klage. Det er som tidligere nævnt vores erfaring, at størstedelen af bilisterne ikke får medhold i deres klage til selskabet, uanset om deres argumentation taler for at afgiften skal annulleres.

Vi anbefaler dig enten at indsende din afgift gratis ind til os HER, hvorefter vi sender dig en mail om dine muligheder for at klage over afgiften. Du kan også vælge selv at sende klagen ind til parkeringsklagenævnet HER. Du skal være opmærksom på at det koster 175 kroner at indsende din klage til parkeringsklagenævnet.

Hvis du gerne vil have at vi skal klage på dine vegne, så se mere HER.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Efterlad en kommentar

Læs mere